Probeer dit gezonde gerecht met genoeg groenten, eiwit en goede vetten om van te smullen.
Dit gerecht is goed voor 1 portie:
- 175 gram kipfilet
- Handvol gemengde groenten
- 1 middelgrote komkommer, gesneden
- ½ avocado, gepeld en gesneden
- Sap van 1 citroen
- 1 eetlepel extra virgine olijfolie
- Snufje droge oregano
- 2 snufjes zeezout
- Zwarte peper, naar smaak
- ¼ eetlepel geperste knoflook
- 2 eetlepels gesneden kalamata olijven
Bereidingswijze
1. Gril de kipfilet tot deze gaar is (75 °C)
2. Meng in een grote schaal alle resterende ingrediënten. Doe in een serveerschaal.
3. Wanneer de kip klaar is, leg je hem op een snijplank, Snijd en verdeel over de salade. Smakelijk eten!
Voedingswaarde per portie
531 calorieën | 44 gram eiwit | 22 gram koolhydraten | 31 gram vet.
Probeer dit!
Vervang voor de variatie de kip eens door 175 gram tonijn.
Leave a Reply